در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

بنده بیمه تامین اجتماعی دارم

از چه بیمه عمر و یا تکمیلی می تونم برای زایمان همسرم استفاده کنم

تاریخ زایمان حدود 6 ماه آینده می باشد
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

برای استفاده از بیمه تکمیلی برای زایمان،در گروه های زیر 500 نفر حداقل 6 ماه دوره انتظار داره.

اگر میخواین بصورت انفرادی از بیمه تکمیلی استفاده کنین،راهی برای بیمه شدن ندارین،چون بصورت انفرادی باید بصورت خانوادگی عضو بشین و حداقل یک سال دوره انتظار داره.

ازتون خواهش می کنم بدنبال بیمه تکمیلی نگردین،چون در این مواقع کسی شما رو نمیتونه تحت پوشش قرار بدین و برای کلاهبرداران حرفه ای طعمه خواهید شد.

با دادن وعده های دروغین برای تحت پوشش قراردادن ازتون پول میگیرن،نه بیمه تون میکنن و برای پس گرفتن پول تون به دردسر میفتین و چون برای پس گرفتنش باید هم وقت و هم هزینه کنین،بنابراین باید از خیرش بگذرین!!!