در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام

بنده کارمند دولت هستم و سقف هزینه زایمان طبق بیمه شرکتمان 3 میلیون تومان است با توجه به اینکه جزو بارداری های پرخطر محسوب میشوم باید زیر نظر پزشک خاصی باشم که هزینه آن بیمارستانها حدود 7 میلیون تومان است آیا من می توانم بیمه ای جداگانه جهت پوشش حداقل بخشی از این هزینه ها خریداری کنم . در حال حاضر 2 ماهه باردار هستم        - با تشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام با توجه به باردار بودن شما نمی توانید از بیمه تکمیلی انفرادی استفاده نمایید

دوره انتظار بیمه تکمیلی انفرادی برای زایمان حدود 9 ماه می باشد