در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باتوجه به اینکه تصادف سال 93 رخ داده و بیمه شخص ثالث و بیمه راننده مقصر در بیمه نامه داشتم و شرکت بیمه فقط برای سرنشینها تشکیل پرونده داده و گفتند که راننده مقصر بعد از پرداخت دیه های سرنشین باید پرونده تشکیل دهد و اینکه سال 95دیه های سرنشین مشخص شد و سال 96 توسط بیمه پرداخت شده و سال 96برای راننده پرونده تشکیل داده شده و میزان درصد نقص عضو مشخص شده اکنون که سال 97است و زمان پرداخت دیه توسط بیمه رسیده دیه نسبت به سال 93که برای راننده دویست میلیون بوده باید پرداخت شود یا نسبت به سال 97که مبلغ دویست و سی و یک میلیون است؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی سلامتی .... با عنایت به تاریخ حادثه و بیمه نامه ی معتبر در آن زمان(سال 93)  که قبل از تصویب قانون جدید بیمه شخص ثالث میباشد هیچ خسارتی بعنوان دیه به شما تعلق نمیگیرد . صرفاً از بابت میزان نقص عضو بوجود آمده طبق آخرین معاینات پزشکی قانونی و پزشک معتمد شرکت بیمه هر درصدی که تعیین گردد نسبت به سرمایه ی بیمه نامه در قسمت پوشش فوت و نقص عضو راننده مسبب حادثه محاسبه و پرداخت خواهد شد.

در صورت نیاز به توضیح دقیق تر و محاسبه ی میزان نقص عضو میتوانید درخواست مشاوره تلفنی داشته باشید. سالم و برقرار باشید.