در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
سلام بنده باماشین تصادف کردم و طبق کروکی راهور ماشین مقصر حادثه است و علت حادثه تخطی از سرعت مجاز و عدم توانایی راننده درکنترل وسیله نقلیه ذکرشده،،بغیراز شکایت بابت دیه گرفتن آیـا میتونم شکایت دیگری هم از راننده مقصر بکنم؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام.... در سوانح رانندگی دو نوع تضییع حق امکان دارد اتفاق بیافتد یکی خسارت جانی و دیگری خسارت مالی . در خسارت جانی (فوت و جراحات): زیاندیده حق مطالبه دیه و ارش متعلقه و هزینه های معالجه را دارد که قانون این مورد را موکول به بیمه گر(در صورت داشتن بیمه نامه) و صندوق تامین خسارتهای جانی(فقدان بیمه نامه) کرده است. در خصوص خسارت مالی وارده :  تا سقف پوشش بیمه نامه از بیمه گر(طبق قانون) و الباقی را نیز با تنظیم دادخواست تامین دلیل و برآورد خسارت میتوان از خود مقصر حادثه مطالبه کرد.