در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
بزرگواران بابت صدمات دیه وارش تعیین شده ورای به بیمه ابلاغ شده.

برخی ازهزینه های درمانی مثل خریدسمعک اجباری وایمپلنت دندان شکسته که برایشان دیه هم تعیین شده را می توان گرفت ؟

با دادن اظهارنامه اخذ هزینه ها به بیمه گراز دفاتر خدمات الکترونیکی بایدشروع کنم واگراظهارنامه نتیجه نداد،پیوست آن شکایت در دادگاه عمومی بابت اخذ آن درست است؟

اکنون که ازتاریخ تصادف 3سال میگذردودیه اکنون پرداخت شده ، پاسخگوی اظهارنامه جدیدوهزینه درمان اعلامی ازسوی بنده هستند؟یا تبصره وماده ای وجودداردکه مرورزمان را بهانه ومختومه اش کنند:
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

بیمه گر مکلف به پرداخت دیه یوم الادا به نرخ سال جاری در حق زیاندیده است

هزینه های درمانی باستناد ماده 1قانون بیمه ثالث 95 به عهده بیمه گر است

بله اابتدا اظهارنامه مطالبه دیه بصورت مدت دار که برای پاسخگویی زمان مشخص شده باشد ارسالو درصورت عوم حصول نتیجه از طریق دادگاه عمومی احقاق حق نمایید

قبل از هر اقدامی ، ایین نامه قصور و تخلف بیمه گر را مطالعه نمایید