در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
سلام و خسته نباشید

خدا قوت

طبق اداره کار هشت ساعت کار در یک روز دستمزد کامل باید پرداخت شود

حالا بعضی از شرکتها با افراد متقاضی کار قرارداد شش ساعته تنظیم میکنند

سوال اول اینکه دستمزد روزانه ی این کار چه مبلغی است

سوال دوم ایا سنوات و عیدی و امثال این به شش ساعت کار تعلق میگیرد یا خیر
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
انجام کارکم تر ازساعات قانونکاربراساس قانون درمشاعلی که به اقتضای شغل ایجاب نمایدمجازمیباشدوبراساس تناسب کارکردکلیه حقوق ومزایا به میزانکارکردتعلق میگیرد