در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
خسته نباشید من مدت ۵ سال در شرکتی مشغول به کار بودم بعد از ۵ سال تعدیل نیرو کردند و نامه عدم نیاز دادند ضمن اینکه قراردادها ۱ ماهه بود و پایان ماه نامه دادند اما چون ۱ ماه قبل باید اعلام عدم نیاز میکردند از کارفرما شکایت کردم و دادخواستم در فاصله یک ماه از دریافت نامم بود.اما دادگاه رای داد که بخاطر پایان قرارداد برگشت به کارم منتفی هست اما چون همزمان برای حقوق و بیمه معوق هم شکایت داشتم از مشاور اداره کار راهنمایی گرفتم گفتن باید تا صدور رای قطعی صبر کنم و بعد برای بیمه بیکاری اقدام کنم الان سوالم از خدمتتون این هست که برای بیمه بیکاری باید همزمان با شکایتم اقدام میکردم یا هر وقت رای قطعی شد میتونم اقدام کنم ممنون میشم پاسخ من رو بدید.
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)

همراه گرامی بیدبرگ با سلام

بهتر است بدانیم در خصوص کارگرانی که قرارداد مدت دار دارند در صورت اتمام قرارداد و اعلام عدم نیاز همزمان با پایان قرارداد اساساً خواسته بازگشت به کار مسموع نیست ( عامیانه آن این است که اداره کار حتی در صورت درخواست شما مبنی بر بازگشت به کار به دلیل اتمام قرارداد و همزمانی عدم نیاز کارفرما با پایان قرارداد دادخواست شما را رد می کند) پس در این مواقع بهتر است در صورتی که تمایل به استفاده از بیمه بیکاری داریم و مشمول شرایط دریافت حقوق بیمه بیکاری هستیم نسبت به تشکیل پرونده بیمه بیکاری اقدام نمائیم و وقت خود را بیهوده صرف شکایتی که نتیجه آن مشخص است ننماییم.

حال در صورتی که بنا به هر دلیلی اعم از ناآشنایی با قوانین یا نبود مشاوره صحیح به جای تشکیل پرونده بیمه بیکاری دادخواست بازگشت به کار بدهیم و هیآت آن را رد کند به شرطی که در رأی هیئت محترم قید شود که خاتمه همکاری به دلیل عدم نیاز خوانده و اتمام قرارداد کار احراز می شود و یا در برخی پرونده ها قید می شود اخراج ناشی از اراده خوانده (یعنی کارفرما)  که در این دو حالت می توانید پس از قطعیت رای در مهلت قانونی اقدام به تشکیل پرونده بیمه بیکاری نمائید.

همانطور که از توضیحات بنده برمی آید خودتان متوجه می شوید این پروسه چقدر طولانی تر و زمان بر تر است .

سپاس از همراهی شما