در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

حدود دو سال قبل آخرین کارگاهی که مشغول به کار بودم تعطیل شد و از اونموقع هر جا کار کردم بدون بیمه بوده و هیچ قراردادی نداشتم در حال حاضر 4 ماهه بیکارم آیا میتونم بیمه بیکاری بگیرم؟

مجرد هستم و 6 سال سابقه بیمه و آخرین کارگاهم نانوایی بوده و بیشتر از شش ماه
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
با سلام ۰۰ خیر نمی توانید بعد از دوسال درخواست بیمه بیکاری بدهید طبق قانون ظرف یکماه بایستی با مراجعه به اداره شکایت خود را از کارفرما مبنی  براخراج  از اداره کار ارائه نمایید