در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من 8 سال هست در یک شرکت پیمانکاری ساخت پروژه های نفتی و گازی کار میکنم که دو سال در یک پروژه بودم و 6 سال اخر هم در یک پروژه گازی در عسلویه کار میکنم که حالا شرکت به دلیل ساخته شدن 90 درصد پالایشگاه و کم کردن نیرو به من نامه عدم نیاز داده و دیگر به من نیازی ندارن و وقتی به اداره کار مراجعه کردم برای بیمه بیکاری رای داده اند که به شما بیمه بیکاری تعلق نمیگیرد چون پروژه شما ساختش رو به پایان است.

لطفا راهنمایی کنید.ممنون
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

اگر اخراج شما به دلیل کاهش حجم کار و اتمام کاری که به علت آن استخدام شده اید؛ باشد، بنابراین بر اساس بند یک تفاهم نامه شماره 118739 مورخ 1/12/84 وزارت کار و امور اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی، واجد شرائط دریافت مقرری بیمه بیکاری نمی باشید.