در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

بعد از تعطیلی کارگاه ، بازرس تامین اجتماعی 1 ماه بیشتر توی سابقه گزارش کرده

وقتی برای بیمه بیکاری اقدام کردم میگن باید اون یک ماه اضافه رو حذف کنی تا برات تشکیل پرونده بدیم.

قبلا از طریق اداره کار شکایت کردم و حکم قطعی صادر شده .

لطفا راهنمایی بفرمایین.
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام

باستناد ماده ۳ ایین نامه اجرایی قانون بیمه بیکاری تشخیص وتاریخ وقوع بیکاری به عهده اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل می باشد وبا توجه صدور رای توسط مراجع حل اختلاف قانون کار تامین  اجتماعی مکلف تاریخ اعلام شده از ناحیه اداره کار حکم قطعی اداره  کار صادر شده را بپذیرد وحق بیمه مازاد را به حساب بستانکاری کارگاه قرار دهد وبیمه بیکاری شما را برقرار نماید