در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام ،

اسفند 96 پایان دوره مقرری یکساله ام برای بیکاری بود.اما چون پروسه جاری شدن بیکاریم تا بهمن ادامه پیدا کرد اداره بیمه وی اسفند ماه  تا 3ماه بیمه ام رو پرداخت کرد و بعد از اون بهم گفت باید منتظر بازرسی باشی. الان 3 ماهه که من هرروز منتظر اومدن بازرسم و بدون هیچ قانونی منو خونه نشین کردن و حقوقمو نمیدن تا بازرسشون بیاد شاید بیشتر از 5 بار حضورا شعبه رفتم و هر بار که میرم یه بهانه میارن و موکول به زمان دیگه ای میکنن.

من باید چیکار کنم؟در شرایطی که الان از نظر قانونی حق کار دارم بازرسان تامین اجتماعی منو خونه نشین کردن.

لطفا راهنماییم کنید.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

بر اساس مقررات موجود، این امر خلاف مقررات است، موضوع را از ظریق اداره کل تامین اجتماعی استان پیگیری نمائید.