در بیمه بیکاری توسط (210 امتیاز)
با سلام

بازرس بیمه تامین اجتماعی اومده من تو مغازه پدرم دیده ومقرری منو قطع کرده .جواز کسب بنام پدرم هست ومن آنجا اشتغال ندارم و همسایگان محل سکونت نیز این موضوع را تایید نکردندکه من آنجا فعالیت دارم .

چطوری میشه اعتراض زد
1 پاسخ
توسط (260 امتیاز)
با درخواست مالک که همان پدر شما میباشد در جهت بازرسی مجدد و تایید عدم اشنغال شما امکان برقراری مجدد مزایای بیمه بیکاری برایتان متصور خواهد گردید این بشرظی میباشد که بازرس در هنگام بازرسی مجدد نام شما را در برگه بازرسی بعنوان مراجعه کننده اعلام نماید