در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
میخوام خودمو بیمه کنم و فقط یکسالو هفت ماه سابقه دارم خواستم بدونم الان بخوام بیمه کنم چقدر ماهانه باید حق بیمه بدم البته میخوام بعدها حق بازنشستگی درست و حسابی داشته باشم.... ۲۷درصد بریزم یا ن نمیخواد بعد حق بیمش چقدر میشه ماهانه....با تشکر
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

بیمه اختیاری با نرخ ۲۷ درصد بیمه کاملی است و انتخاب دستمزد جهت کسر حق بیمه با خود شماست که از حداقل دستمزد تا حداکثر متغییر می باشد.

بیمه حرف و مشاغل آزاد با نرخ ۱۸% نیز به دلیل برخورداری از کلیه خدمات بازنشستگی ، ازکارافتادگی و فوت پیشنهاد می گردد.