در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام:

 اینجانب در یک کارخانه بمدت 17 سال مشغول بکار بودم که 11 سال آن زیان آور می باشد. حال بنده از شرکت تعدیل شده و حقوق بیکاری دریافت می کنم که در اتمام حقوق بیکاری می خواهم بقیه سال های خدمت را بصورت خویش فرما بیمه واریز کنم تا 25 سال خدمتم در 51 سالگی تمام شود.

حال اگر بنده در پایان 25 سال خدمت بازنشست شوم حقوقم خیلی پایین خواهد بود.

ایا خودم میتوانم با درآمد بالا بصورت خویش فرما بیمه واریز کنم تا با حقوق بالاتر بازنشست شوم؟  باتشکر
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام سقف حق بیمه در بیمه های اختیاری برابر با ۲۶ درصد حداکثر حقوق سازمان تامین اجتماعی در سال مربوطه می باشد که در سال ۱۴۰۰ حدود ۴میلیون و ۸۰۰هزار تومان است