در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

پدربنده عابرپیاده بودن ویک موتورسواری به پدرم زدومتاسفانه فوت کردن پدرم که گویا مردم موتور سیکلت را جابجاکردن ووقتی مأمورین به صحنه میرسند همان جابجایی را بهانه کردن که آن موتور را به عنوان وسیله دخیل درتصادف تأیید نکنند ولی اصل ماجرا که راننده ای به اسم...به عنوان راکب موتور سیکلت موجب فوت عابرپیاده شده است را مورد تأیید قرار دهند ولی موتور توقیفی را تأییدنکردند وتشخیص آنرا برعهده دادگاه گذاشتن که دادگاه خودش رأی صادر کرد وهمان موتور را تأییدکرده وازما خواستندبرای دریافت دیه به شعبه بیمه مربوط به همان موتور توقیفی مراجعه کنیم،الان پنج ماهه از تشکیل پرونده در شرکت بیمه میگزرد وپس ازپنج ماه بیمه درخواست اعتراض وورودثالث به پرونده داده که همان نظریه راهنمایی ورانندگی را بهانه قرار داده ومیگندکه راننده تقلب کرده وبرای سواستفاده از بیمه موتور جابجاکرده،

حالا اینکه بماندکه چراباتوجه به قطعیت حکم صادره واقعا شرکت بیمه چرا دیه رابه ما پرداخت نکرده ولی واقعا من را راهنمایی کنیدکه شرکت بیمه میتواند علیه زیاندیده گان دادخواست مطرح کنند وبه دادگاه دعوت کنند؟!

ودیگر اینکه موتور سیکلت معرفی شده همان باشد یانباشد اختلافی هست مابین راننده وشرکت بیمه ،قانون بیمه شخص ثالث دراین مورد چه نظری دارد،!!؟

ممنون اگرراهنمایی کنید
2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام در تمتم پرونده های تصادف مدارک از لحظه تصادف جمع اوری میگردد تا در  نهایت در دادگاه بررسی و رای صادر شود هم شما وهم شرکت بیمه مدارک خود را ارایه و از خود دفاع میکنید وقتی رای صادر شد فرضت بیست روزه اعتراض دارد اگر طرفی اعتراض نکرد وو رای قطعی شد دیگر هیچ طرفی نمیتواند اعتراض کند بنابراین اگر رای برای جنابعالی صادر و قطعی شدها ست شرکت بیمه موظف است دیرا طبق رای پرداخت نماید نامه اعتراض امیز بنویسد به شرکت بیمه و رونوشت بدید به دادستان