در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (15,090 امتیاز)

همه جا عنوان میشود استعلاجی سقف نداردولی درپرونده خودم وچندین نفر دیدم سقفش 6ماه است ومازادش را هیچ وقت تایید نکردند.پس پاسخ میزان سقف استعلاجی را اصلاح کنیدوبفرماییدفقط 6 ماه است.

مربوط به این سوال: در صورت واریز حقوق از طرف شرکت در زمان بیماری و تایید مرخصی استعلاجی از طرف بیمه چه باید کرد ؟

1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

درمقررات اداره کار هیچگونه سقفی برای مرخصی استعلاجی دیده نمیشود و میزان آن بسته به نظر پزشک معالج دارد.