در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
از چ کسی شکایت کنم و نهایتا دیه ام را کار فرما میدهد یا بیمه مالک.درضمن کارفرما هم قرارداد کتبی نداره با مالک
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی سلامتی ... شما میتوانید علیه فردی که بصورت مستقیم با او رابطه کاری دارید (یعنی توسط ایشان به کارگرفته شده اید) شکایت کنید. یعنی اگر به دستور پیمانکار کار می کنید و از او حقوق میگیرید از پیمانکار و گرنه میتونید از مالک شکایت کنید. البته جزئیات حادثه رخ داده مهم است در صورت نیاز میتوانید درخواست مشاوره تلفنی بدهید تا راهنمائی دقیق تری انجام گیرد.