در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
سلام درصورتیکه کارگر به کارفرمای خود درخصوص ناایمن بودن وسایل کار و سایر امکانات موجود در کارگاه ساختمانی اخطار(( کتبی و شفاهی)) بدهد ولی کارفرما اقدامات لازم درجهت رفع مشکل را انجام ندهد. درصورت بروز حادثه چه کسی مقصر شناخته میشود؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر کتبا به کارفرما اعلام نمایید وحادثه ای رخ دهد  وکارفرما نسبت به تذکر شما توجه نکرده مقصر خواهد بود اما تعیین این تقصیر در زمان حادثه بعهده بازرس اداره کار میباشد