در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

با سلام

بنده از سال 83 تا ابتدای سال 90 در کارگاهی مشغول به کار بوده ام و همزمان در دانشگاه نیز قبول شدم و در کنار تحصیل کار می کردم ،البته بعد از سال 90تا ابتدای سال 97 نیز کارم را با بیمه کردن توسط کارفرما ادامه دادم و سپس اخراج شده ام. با توجه به اینکه قرارداد بنده با کارفرما از ابتدا شفاهی بود، بعد از اخراجم توسط یک واسط از کارفرما گواهی اشتغال به کارو عدم تمایل به همکاری گرفتم که در آن سال های کاری بنده را از 83 تا 97 ذکر کرده اند و همچنین قرارداد شفاهی را به کتبی تبدیل کردیم.ضمنا" چک هایی که کارفرما ماهیانه می دادند کمتر از حداقل حقوق بوده است و متاسفانه کپی از آنها ندارم.

سوالی از شما دارم و در صورت امکان بنده را راهنمایی فرمایید از شما ممنون می شوم:

*در این مدت که بیمه بنده توسط کارفرما رد نشده چون دانشجو بوده ام و دور کاری داشته ام آیا برای اثبات رابطه ی کار و کارگری توسط اداره کار ساعت حضور( روزانه 7ساعت و 20 دقیقه) در کارگاه مهم است؟؟؟ یا بنده می توانم با شکایت از کارفرما طبق ماده 148 قانون کار و استعلام چک های ماهیانه با مبلغ کمتر از حداقل حقوق اداره کار توسط اداره کار از بانک مربوطه و ارائه گواهی اشتغال به کار و قراردادم(شفاهی تبدبل شده به کتبی بعد از  اخراج) ادعای سابقه کنم و کارفرما را محکوم به پرداخت بیمه اون چند سال نمایم؟؟

با تشکر و سپاس از حوصله و زحمت تک تک کارشناسان و دوستانی که این سایت بسیار ارزشمند رو طراحی کردن، چون بنده هیچ سایتی رو نتونستم پیدا کنم که به اینصورت کار خلق خدا رو بدون چشم داشتی و به این شیوایی در بیان راه بیاندازند. اجرکم عند الله

1 پاسخ
توسط (860 امتیاز)
با توجه به ماده 2 و3 قانون کار شما مشمول اجرای قوانین کار وکارگر محسوب میشوید ودرصورت عدم توافق باکارفرما میتوانید از آن شکایت کنید.

با احترام

مجید جمالو

مشاوروونماینده کارگران