در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
با سلام من بازنشسته نیروی انتظامی هستم دخترم به مدت سه سال به دلیل اشتغال دارای بیمه تامین اجتماعی بوده و در سال جدید ترک کار کرده و برای تکمیل سابقه بیمه اش خودش را بیمه زنان خانه دار کرده بدون دریافت دفترچه درمانی اکنون که مراجعه کردم برای اینکه دخترم را که هنوز مجرد است دوباره دفترچه درمانی از طرف خودم برایش بگیرم می گویند سه ماه باید بگذرد و بعد از سه ماه از رد نکردن بیمه تامین اجتماعی اش اقدام کنم ایا راه دیگری نیست که دخترم سه ماه بدون دفترچه نباشد؟ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
در هنگام اخذ دفترجه از طریق خودتان شرایط رو به شکل مبسوط توضیح ندهید گاهی لزومی ندارد که همه چیز را عنوان نمایید و در ادارات کشور ما معمولا کارکنان اداره بر اساس سلایق شخصی و تجربه کاری قوانین رو تفسیر و اجرا میکنند