در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (240 امتیاز)
سلام

من دفترچه تامین اجتماعی گرفتم ولی خیلی وقتی هست که اعتبار نداره آیا میتونم از دفترچه ارتش استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

طبق قانون استفاده از مزایایی دفترچه صرفا از یک صندوق میباشد لذا بدلیل اینکه در سنوات قبل این موارد بصورت الکترونیکی نبود لذا قابل دسترس برای دو صندوق نمیبود و با الکترونیکی شده و ارتباط صندوق تامین اجتماعی و با صندوقهای دیگر این امر امکان پذیر دیگر نبوده و شعبه مطلع میگرددو یکی از دفترچه ها ابطال و قاغد اعتبار میگردد