در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
باسلام پدرم فرهنگی است ودفترچه خدمات درمانی دارد من هم  بیمه پدرم هستم  من درمحل کارم بیمه تامین اجتماعی شدم ایا باید یه دفترچه داشتم باشم ؟ازطرفی بیمه تکمیلی اتیه سازان هستم حال باید چکارکنم ایا بیمه پدرم قطع کنیم یا من دفترچه تامین نگیرم لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

از نظر قانونی داشتن همزمان ۲ دفترچه بیمه پایه براتون مشکل ساز خواهد شد.

بدلیل اینکه الان براتون لیست بیمه رد میشه و شما دفترچه بیمه پایه دارین،پیشنهاد میکنم که دفترچه بیمه ای رو که از طرف پدرتون دارین باطل کنین.

اگه از محل کارتون دفترچه نگرفتین،سریعا بگیرین و دفترچه خدمات درمانی رو ابطال کنین.

بیمه تکمیلی تون هم که از طریق پدر برقراره و مشکلی نداره.

اگه سوال خاصی در این زمینه داشتین،من در خدمتتون هستم.

موفق و پیروز باشید.