در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام . همسرم بیمه خدمات درمانی دارن و من دفترچه خدمات درمانی در ضمن چن سال بیمه قالی بودم و بنا ب دلایلی الان بیمه خوداشتغالی پرداخت میکنم و دفتر چه تامین اجتماعی هم دارم میخواستم بپرسم کدوم دفترچه رو باطل کنم
واگر دفترچه تامین اجتماعی باطل کنم از نظر بازنشستگی مشکل ساز نخواهد بود؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
با سلام و عرض ادب.

اگه از بابت دفترچه بخواین بدونین،خوب دفترچه ای که از طریق همسرتون دارین براتون هزینه ای نداره،ولی اگه می خواین برای بازنشستگی سابقه داشته باشین باید بیمه مشاغل تون رو ادامه بدین.

ضمنا ،قانونا داشتن ۲ دفترچه درمانی پایه ایراد داره و براتون مشکل ساز میشه.

اگه سابقه پرداخت حق بیمه قالی بافی و مشاغل آزادتون به ۱۰ سال میرسه،ارزش ادامه دادن رو داره.

ضمنا،داشتن یا نداشتن دفترچه،ربطی به بازنشستگی شما نداره،چون تا وقتی که حق بیمه پرداخت میکنین،دفترچه شما اعتبار داره و اگه پرداخت حق بیمه لغو بشه،دفترچه شما خودبخود دیگه اعتبار نخواهد داشت.

در غیر اینصورت،چون سابقه آنها دارای ارزش بازخریدی نداره(قابلیت پس دادن و دریافت پولی که بابت اون طی این سالها پرداخت کردین) رو نداره،بنظر من اگه بیمه عمر و تامین آتیه بخرید،هم مزایا و امتیازاتش بیشتره و هم بعد از ۱۰ سال،اگر هم خواستین بازخریدش کنین،بیشتر از پول پرداختی تون می تونین دریافتی(بصورت وام) و یا یکجا رو داشته باشین.

موفق و پیروز باشید.