در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

من نزدیک 3 سال بیمه کارگر ساختمانی میریختم .اما یکباره بیمه ما قطع شد!!!

الان بعد از یکسال دوباره رفتیم و همه چیزو از اول شروع کردیم

آیا بیمه ای هست که مشابه تامین اجتماعی باشه؟ واقعا از این سرگردونی اذیت میشیم

ضمن اینکه خانمم بیماره و شدیدا به یک بیمه برای هزینه های بیماری خانمم احتیاج دارم

در ضمن من خیاط هستم ولی چون برای خودم کار میکنم و نمیتونم کارگاه معرفی کنم نمیدونم میتونم بیمه خیاطی باشم یا خیر

سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در حال حاضر بجز بیمه تامین اجتماعی و سلامت (ایرانیان) بیمه پایه دیگه ای برای شما وجود نداره.

بیمه تکمیلی هم هست که برای افراد بیمار سرویس درمانی نداره .

ولی پیشنهاد میکنم که بیمه سلامت رو بگیرین برای ایشان که هم دفترچه درمان داره،هم تا ۹۰٪ هزینه های درمانی تون رو پرداخت میکنه( البته با ۱۰٪ فرانشیز) در بیمارستانهای دولتی.

در حال حاضر،این به اعتقاد بنده بهترین گزینه برای شماست.

اگر که بیمه تامین اجتماعی تون رو هم شروع کرده باشین،دیگه امکان دریافت بیم سلامت و دفرچه آن را نخواهید داشت و بالاجبار باید از تامین اجتماعی سرویس درمانی دریافت کنین.

با تجدید احترام