در بیمه نیروهای مسلح توسط (110 امتیاز)
سلام
پدر بنده بازنشسته ارتش می باشد و بنده و همسرم به صورت آزاد دفترچه بیمه ارتش را توسط کفالت پدر دریافت کرده ایم ،آیا بعد از فوت پدر و مادر دفترچه بیمه برای ما صادر می شود؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام  شما تا وقتی که پدر در قید حیات میباشد تحت پوشش بیمه درمانی میباشید ولی پوشش مالی برای شما ندارد ولی درصورت فوت پدر هم تحت پوشش درمانهستید البته دختر تا سنی که ازدواج ویا درصورت طلاق هم تحت پوشش دفترچه درمان میباشید وهم مستمری دریافت میکنید...ایمانی