در بیمه نیروهای مسلح توسط (150 امتیاز)
با سلام. حدود دوساله پیش از طریق سرپرستی پدر من  منو همسرم و دو پسر و یک دخترماه دارایی دفترچه نیروهای مسلح شدیم .

 به علت زیاد بودن پولی که از حقوق پدرمن  کم میشود و همچنین دارا شدن بیمه تامین اجتماعی همسرم و بیمه شدن بچه ها از طرف همسرم اجبارا مجبور به ترک داوطلبانه بیمه نیروهای مسلح شدیم .

 حال من بیمه نداری و پس از مراجعه به بیمه برای اینکه دوباره عضو بیمه نیروهای مسلح از طرف پدرمن شوم به من میکند چون همسرت قبلا بیمه مسلح بوده الان هم اگر من بخواهم بیمه بیمه خانواده باید دوباره بیمه بشوند .

راهنمایی کنین برای بیمه شدنم باید چکار کنم. مرجعی هست که شکایت کنم ارز این طرح بیخودشون به قول خودشان یا همه خانواده یا هیچ ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

چرا از طریق همسزتان بیمه تامین اجتماعی نمی شوید ؟ متوجه نشدم !

با تشکر