در بیمه نیروهای مسلح توسط
با سلام.با توجه به اینکه حدود 7 ماهه که از طریق کارفرما بیمه تامین اجتماعی هستم و از طرف پدرم که بازنشسته نیروهای مسلح هستند تحت تکفل بیمه خدمات درمانی میباشم،اگر بیمه خدمات درمانی رو باطل کنم ، درصورت بیکار شدن آیا میتوانم براحتی بیمه خدمات درمانی رو مجددا استفاده کنم یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام میازی نییت دفترچه خدمات درمانی را باطل کنید چون اوم دفترچه مختص درمان بود ه وداشتن همزمان دو دفترچه مسکلی ایجاد نمیکنه .ایمانی