در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
من خانم۲۰ساله با bmi42میخواستم عمل اسلیومعده انجام بدم تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی هستم هزینه ی عمل ۲۰ملیون هست تامین اجتماعی ۱۱ملیون ازاون رو پرداخت میکنه ایا مابقی پول رو بیمه تکمیلی پرداخت میکنه نوع بیمه تکمیلی تاسقف بیماری های خاص هست
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی سلامتی ... عمل اسلیو معده از اعمال جراحی است که گاهاً با اهداف غیر درمانی انجام میشود. معمولاً شرکتهای بیمه گر بیمه تکمیلی قبل از عمل جراحی بر اساس معاینه پزشک معتمد بیمه گر و تشخیص ضرورت درمانی این عمل برای بیمه شده این هزینه را تقبل میکنند. اما چنانچه جنبه غیردرمانی داشته باشد قابل پرداخت نیست.