در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام من بیمه تامین اجتماعی اختیاری دارم بیمه تکمیلی هم ندارم bmi وزنم ۴۳ هست آیا هزینه عمل اسلیو بنده شامل این بیمه میشود؟ بیمه چقدر از این هزینه رو پوشش میدهد ممنون میشم جواب بدید..
1 پاسخ
توسط (9,260 امتیاز)
شما قبل از انجام عمل به دفتر اسناد پزشکی تامین اجتماعی شهر خود مراجعه نمایید تا پزشک معتمد عمل شما را تایید کند.سپس با مراجعه به بیمارستانهای دولتی و پرداخت ۱۰ درصد از کل هزینه و یا در بیمارستان خصوصی طبق تعرفه دولتی و پرداخت ما به التفاوت هزینه دولتی و خصوصی,,, بستری و جراحی شوید.