در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام از اینکه زحمت کشیده وبه سوال قبلی من پاسخ دادید متشکرم حال سوال دیگری دارم من ماهیانه با مبلغ 50000 هزار تومان شروع به بیمه عمر و سرمایه گذاری کنم ایا به نظر شما بیمه ایران یا بیمه پاسارگاد ویا غیر از اینها کدامیک خدمات بهتری چه از نظر سرمایه گذاری و جه از نظر پوشش بیمه ای خدمات خوبی را ارایه می دهد انتخاب کنم متشکرم
1 پاسخ
توسط (360 امتیاز)
درود بر شما.
قبل از جواب شما باید نکته ای را یادآوری کنم.
به این علت که بیمه های زندگی(عمر) جنبه سرمایه گذاری نیز دارند باید توجه داشت که مبلغ پرداختی حق بیمه متناسب با درآمد هر شخص باشد تا در آینده، هم از نظر مبلغ پرداختی پوششهای بیمه ای شخص متناسب باشد و هم مبلغ بازنشستگی که دریافت خواهید کرد مناسب درآمد فعلی شما باشد.
در مورد بهتر یا بدتر بودن بیمه ها هم باید عرض کنم هیچ بیمه ای بد نیست. بیمه زندگی در همه شرکتها خوب است اما شما باید ببینید هدفتان از تهیه این نوع بیمه چه موردی است؟ بعد با در نظرگرفتن پوششهای بیمه ای بین شرکتهای مختلف تصمیم نهایی خود را گرفته و اقدام به تهیه بیمه نمایید.