در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

مزایای بیمه عمر پاسارگاد نسبت به بیمه زندگی مان ایران چیه؟
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

تفاوت بیمه پاسارگاد و بیمه مان در یک پوشش هست. پوشش امراض خاص

در این پوشش بیمه پاسارگاد برای هر یک از بیماری های زیر ماکسیمم ۲۵ میلیون تومان در مدت قرارداد برای هر کدام یکبار پرداخت می گردد.(سکته قلبی؛ سکته مغزی؛ سرطان؛ عمل باز قلب؛ پیوند اعضا اصلی درونی و مغز استخوان)

در بیمه مان: بابت سرطان ۳۰ میلیون و بابت چهار بیماری دیگر فقط یک ۲۰ میلیون پرداخت می گردد.