در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

آیا مزد سنوات (پایه سنوات ) که روزانه 17/000 ریال است ، در طول 6 ماه اول سال (31 روز) همچنان 510/000 ریال میبایست لحاظ شود و یک عدد ثابت است ؟

لطفا جمع کل حقوق روزانه سال 97 برای حقوق 31 روز را با داشتن یکسال سابقه کار اعلام فرمایید.

متشکرم

2 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
شما ابتدا باید دستمزد روزانه را تعیین کنید و بر اساس آن حقوق ماه های 30 و 31 روزه را پرداخت کنید. پایه سنوات در واقع به دستمزد روزانه اضافه می شود.