در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

دريك تصادف پدربنده که عابرپیاده بودن فوت شدن متأسفانه،رأی دادگاه که صادرشد راننده مقصر طبق حکم‌دادگاه راننده دارای بیمه نامه رازی میباشد،ما به شرکت بیمه رفتیم وتشکیل پرونده دادیم بعدازچهارماه ازتشکیل پرونده ،شرکت بیمه بجای پرداخت دیه به رأی دادگاه درخواست ورود ثالث دادند بااین ادعا که مدارکی دارندکه ثابت میکنند راننده مقصر وسیله ای راکه به عنوان وسیله دخیل درتصادف معرفی کرده است وسیله ی اصلی مقصر نیست وبرای سواستفاده ازبیمه وسیله راجایگزین کرده، حال سوال بنده این است که به فرض اگر این ادعا ثابت بشه تکلیف ما چه میشود؟ما باید چطور دیه را ازراننده بگیریم؟!!

اگرراهنمایی کنیدممنونتان میشم
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ... دوست گرامی حتی در صورت اثبات ادعای بیمه گر مبنی بر جابجایی خودروی فاقد بیمه نامه با خودروی دارای بیمه شخص ثالث، اصل موضوع خسارت وارده به شما بجای خود باقی است و نهایتاً طبق قانون بیمه شخص ثالث دیه فوت پدر مرحومتان از محل صندوق تامین خسارتهای جانی پرداخت خواهد شد. پیشنهاد میکنم جهت راهنمایی بیشتر تقاضای مشاوره تلفنی داشته باشید.