در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام کدام شرکت بیمه در زمینه بیمه اسب فعالیت دارد و ارزانترین بیمه اسب مربوط به کدام شرکت می باشد
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

بیمه اسبهای مسابقه به دلیل شرایط خاصی که دارد از جمله اینکه نیاز به کارشناس تعیین قیمت دارد و یا نیاز به دامپزشک برا ی بررسی خسارت  بنابراین همه شرکتهای بیمه این بیمه نامه را به صورت روتین ارائه نمیدهند ولی شرکت بیمه کار آفرین از جمله شرکتهایی است که این بیمه نامه را ارائه میدهد در هنگام ارائه میزان حق بیمه هم فاکتورهای از جمله سن اسب ، تعداد ، نوع استفاده  و تجربه بیمه گذار در میزان حق بیمه تاثیر دارد

ولی آنچه از همه مهمتر است اینکه در خرید هر بیمه نامه در هرشته نگاه نکنید چقدر حق بیمه پرداخت میکنید نگاه کنید چه کالایی میخرید لزوما همیشه ارزانترین شرایط بهترین شرایط نیست    برقرار باشید