در شرکت بیمه توسط (1,110 امتیاز)
کدام بیمه از دید بیمه مرکزی بهترین شرکت بیمه است؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

همه شرکتها از نظر بیمه مرکزی یکسان هستن.

فقط از نظر نوع سرویس دهی،خدمت رسانی،میزان توانگری مالی،ثبت شکایات کمتر،راحت بودن با مشتریان ممکنه با هم فرق داشته باشن.

اصولا بیمه مرکزی،بعنوان یک نهاد نظارتی حق هیچگونه اظهار نظر خاصی نسبت به یک شرکت بیمه را نداشته،صرفا اگر افراد تماس گرفته و در مورد قانونی بودن،میزان اعتماد و پرداخت خسارت دادن و مشتری مدار بودن شرکتها سوال داشته باشن،راهنمایی نموده و میتواند به شما مشاوره بدهد.