در شرکت بیمه توسط
بهترین شرکت بیمه در جهان چه شرکت هست
1 پاسخ
توسط
شركت آلماني آليانز و شركت آمريكايي امريكن اينترنشنال گروپ (آي اي جي) کارامدترین و بهترین شرکت های بیمه در جهان هستند بعد از این شرکت ها شركت هاي نظير آئگون، آويوا، مت لايف، پينگ آن، پرودنتال فايننشال و پرودنتال اينشورنس هستن

آلیانز، یک شرکت خدمات مالی چندملیتی است که ساختمان مرکزی آن، در شهر مونیخ آلمان قرار دارد. این شرکت، فعالیت ‌های اقتصادی فراوانی دارد اما تمرکز اصلی آلیانز بر روی ارائه خدمات بیمه است. این شرکت در سال ۲۰۱۰، دوازدهمین شرکت بزرگ خدمات مالی در جهان بوده و در فهرست سال ۲۰۱۰ هفته نامه فوربس در رتبه ۲۳ بزرگترین شرکت‌ های جهان قرار داشت. فعالیت ‌های اقتصادی آلیانز، به پنج بخش تقسیم می ‌شوند که هر بخش تحت یک شرکت تابعه با مدیریت مستقل اداره می ‌شود.

از شرکت‌های تابعه آلیانز می‌ توان به آلیانز لایف، پیمکو، آلیانز فرانسه، فایرمنز فاند و درسدنر بانک اشاره كرد. اين شرکت در سال ۲۰۰۸ درسدنر بانک را به کومرتز‌ بانک فروخت و این دو بانک باهم ادغام شدند، که پس از آن، آلیانز ۱۴ درصد از سهام کومرتزبانک را به دست آورد. دفتر مرکزی آلیانتز در شهر مونیخ قرار دارد و سهام آن نیز در بازار بورس نیویورک و بورس فرانکفورت معامله می ‌شود. این شرکت هم ‌اکنون به‌عنوان سومین شرکت خدمات مالی و بانکداری جهان شناخته می‌شود و از سال ۲۰۰۳ تاکنون، مایکل دیکمان مديريت آن را برعهده دارد.

امريكن اينترنشنال گروپ نيز يك شركت خدمات مالی آمریکایی است، که در زمینه ارائه خدمات بیمه، مدیریت سرمایه‌ گذاری، مدیریت دارایی، مدیریت صندوق ‌های سرمایه‌ گذاری مشترک، ارائه کلیه مزایای بازنشستگی و نیز سرمایه‌ گذاری در حوزه املاک و مستغلات تجاری و مسکونی فعالیت مي كند. اين گروه كه در سال ۱۹۱۹ توسط کورنلیوس وندر استار در شهر شانگهای، چین تاسیس شد، هم ‌اکنون بزرگترین شرکت بیمه آمریکاست و پس از شرکت آلمانی آلیانز، دومین کارگزار بیمه جهان به شمار می ‌آید. دفتر مرکزی این شرکت در شهر نیویورک، ایالات متحده آمریکا قرار دارد و بخشی از سهام آن در بازار بورس نیویورک معامله می ‌شود.