در شرکت بیمه توسط
کدام شرکت بیمه در تبلیغات خلاقیت دارند؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

بعقیده بنده از نظر یه کارشناس،خلاقیت در تبلیغات اهمیتی نداره.

آنچه که مهمه،خلاقیت در ارایه بیمه نامه،مطابق با نیاز های جامعه هست.

اگه بفرض،شرکتی موبایل و یا تبلت شما رو تحت پوشش بیمه قرار بده مهمه،یا درباره اون براتون تبلیغات بزاره؟؟؟

البته من کیفیت تبلیغات خوب رو منکر نمیشم،ولی وقتی شما یک جنس خوب رو دست هر مشتری که بدی،خود مشتری برات  تبلیغ گر خوبی خواهد شد!!!