در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام فرم ارسال الکترونیکی و ادرس ایمیل را برای اداره بیمه پر کردم ولی ایمیل بدهی یا اس ام اس ارسال نشد و بدهی قطعی شده با مبلغ بالا ولی در پرتابل ارسال شده بود این شعبه قبلا کلیه اطلاع رسانیش کتبی بوده باتوجه به اینکه قبلا نیز ادرس الکترونیکی ارسال کرده بودم بهم گفته اند اعتراض کنید بفرستیم تهران لازم بذکر است اولین اعلام این شعبه در پرتابل بیمه برا من بوده پرونده های قبلی بصورت کتبی بوده باتوجه به اینکه ادرس الکترونیکی دادم خودشونم بهم گفتند ایمیل میدیم
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

درصورت قطعی شدن بدهی حق بیمه امکان اعتراض وجود ندارد ولی اگر ثابت شود مراحل ابلاغ الکترونیک صحیح نبوده و ایراد داشته امکان برگشت  بدهی قطعی به برآوردی میسر می باشد.