در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب

بنده در سال81 کارگاهی داشتم و حق بیمه به صورت 30%پرداخت میشد و پس از یکسال و بازرسی های مکرر طبق نظر بازرس حق بیمه یکسال و نیم بعد به 10% تغییر یافت (فیشهای دستی نوشته شده و تایید کارشناس بیمه و فیشهای پرداختی موجوده )

و حدود یکسال پس از اعلام تعطیلی کارگاه به سازمان برگه جریمه ارسال گردید به همراه جریمه بابت 20%کسری پرداخت و بنده کتبا اعتراض زده و این قضیه هر دو سه سال یکبار تکرار شده و در کمیسیون بدون حضور بنده و بدون اطلاع رسانی به بنده تصمیم گیری شده

تا اینکه بعد از 16سال حسابهای بنده مسدود و بدهی در حدود 11میلیون  را قطعی منظور کرده اند ایا بنده میتوانم اعتراض کنم و به کجا؟

و ایا راه به جایی خواهم برد یا اتلاف وقتو هزینه بیهوده است و نهایتا باید عین مبلغ را پرداخت کنم
1 پاسخ
توسط (1,660 امتیاز)
با سلام اگر قطعی شده فقط دیوان عدالت اداری شکایت کنید اما نتیجه مثبت است یامنفی نمی‌توان نظر داد باید کارشناسی شود