در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

به رای هیات هم عرض ، کارفرما اعتراض نموده در این مرحله کارفرما خواهان و هیات هم عرض خوانده است آیا کارگر از چه طریق میتواند بفهمد پرونده به کدام شعبه در دیوان ارجاع شده؟(در سیستم الکترونیکی، کارگر در رابطه این پرونده، در مراحل قبلی پرونده ثبت نام کرده بود)
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
کارگر نمی تواند متوجه این موضوع شود. رأی دیوان هم برای اداره کار و کارفرما ارسال خواهد شد و اداره کار در صورت نیاز ، تعیین وقت نموده و به کارگر ابلاغ می نماید.