در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (33,810 امتیاز)

 شخصی که تحت تکلف و بیمه شده توسط پدر بوده که پدر هم بازنشسته هستش، و حالا به دلیل شروع به کار توسط کارفرما بصورت مستقل بیمه شده، آیا بیمه قبلی حذف میشه و حق اولاد کسر میشه؟
و اینکه در صورتی که روزی دیگر کار نکند آیا میتواند بیمه را دوباره به بیمه پدر وصل کرده و تحت تکلف در آید؟

مربوط به این سوال: آیا برای بیمه شده پاره وقت دفترچه بیمه تعلق می گیرد ؟

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام.

افراد در صورت اشتغال از کفالت والدین خود خارج و بالطبع، حق اولاد آنان نیز قطع می گردد. و چنان چه ترک کار نموده و دوباره تحت تکفلی آنان تائید شود، می توانند از حق اولاد و دفترچه درمانی استفاده نمایند.