در بیمه نیروهای مسلح توسط (650 امتیاز)
در بیمه نیرو های مسلح کمک هزینه اولاد به چه کسانی قابل پرداخت می باشد؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

کمک هزینه اولاد به افراد زیر قابل پرداخت می باشد:

  1. فرزندان ذکور غیر شاغل بازنشستگان و وظیفه بگیران تا پایان سن بیست سالگی و در صورت اشتغال به تحصیلات دانشگاهی تا خاتمه تحصیل و حداکثر تا سن بیست و پنج سال تمام.
  2. فرزندان اناث بازنشستگان و وظیفه بگیران به شرط نداشتن شغل یا سابقه بیمه پردازی یا دریافت حقوق مستمری از سایر صندوق های بازنشستگی و همچنین نداشتن شوهر.
  3. فرزندان ذکور غیر شاغل از کارافتاده کلی بازنشستگان و وظیفه بگیران با تأیید شورای عالی پزشکی .
  4. فرزندان ذکور و اناث مستمری بگیر.

تبصره 1: کمک هزینه اولاد به بازنشستگان و وظیفه بگیران اناث به شرط آن که کفالت فرزندان برابر اسناد و مدارک قانونی برعهده مادر باشد قابل پرداخت خواهد بود.

تبصره 2: بازنشستگان و وظیفه بگیرانی که برابر قانون از یک حقوق وظیفه و یک حقوق بازنشستگی برخوردار می باشند چه در زمان حیات و چه بعد از فوت، فقط یک کمک هزینه اولاد قابل پرداخت خواهد بود.

تبصره 3: در صورتی که پدر و مادر هر دو بازنشسته یا وظیفه بگیر باشند و یا یک یا هر دوی آنها فوت نموده باشد چه در زمان حیات و چه بعد از فوت والدین فقط یک کمک هزینه اولاد قابل پرداخت خواهد بود.