در بیمه نیروهای مسلح توسط (650 امتیاز)
در بیمه نیرو های مسلح کمک هزینه اولاد به چه کسانی قابل پرداخت نمی باشد؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

کمک هزینه اولاد به افراد زیر قابل پرداخت نمی باشد.

  1. فرزندان کارکنان اخراجی.
  2. فرزندان مشمولین ماده 147 قانون برنامه چهارم و ماده 30 قانون برنامه پنجم.
  3. فرزند خوانده.
  4. فرزندانی که به علت فوت، ازدواج، اشتغال، بیمه پردازی، شرط سنی، دریافت حقوق بازنشستگی یا وظیفه یا مستمری از سایر صندوق های بازنشستگی از کفالت خارج شده اند.