در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
احقاق حق مستمری پدرم جهت خودم نموده و در زمان فوتشان نیز حقم را بگیرم و در صورتی که ایشان 66 درصد حقوق پدرم را درحال حاضر در اختیارش است من یک زن بی پناه که هیچ درامدی و بیمه ای ندارم تمام مدارک پدرم دست برادرم است من هیچ مدرکی ندارم شما بگید چگونه میتونم الان و اینده از حقی که قانون بر من است استفاده کنم کجا برم وچکارباید بکنم
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

بازماندگان فرزندان اناث در صورت نداشتن شغل و شوهر حق استفاده از مستمری را دارند.