در بازنشستگی و مستمری توسط (260 امتیاز)
با سلام دختری بعد از مرگ پدر و مادر طلاق گرفته اکنون مستمری پدر را میخواهد دریافت کند و گواهی انحصار ورثه لازم است که برادرانش شناسنامه نمیدهند و نمیخواهند حقوق را یگیرد .راه قانونی چیست لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

 در صورت همکاری نکردن وراث، می توان مفقود شدن شناسنامه را به دادگاه اعلام تا دستور دادگاه برای ثبت احوال دستور صادر شود تا ضمن مشخص شدن فوت متوفی شناسنامه المثنی همراه با ذکر فوت ایشان صادر گردد و همچنین با مراجعه به دادگستری آخرین محل اقامت متوفی مراجعه نموده و گواهی انحصار وراثت را به عنوان یکی از افراد ذینفع و وراث متوفی اخذ نموده و سپس برای درخواست برقراری مستمری بازماندگان به شعبه تامین اجتماعی مربوطه مراجغه نماید.