در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام بنده در تاریخ 96/04/25 بیمه نامه شخص ثالث اتومبیل خود را تمدید کردم و در تاریخ 96/12/28 تصادف کردم و برای دریافت دیه با توجه به ماده 3 قانون بیمه شخص ثالث به بیمه مراجعه کردم. با وجود آنکه داخل بیمه نامه بنده قسمت مربوط به حادثه راننده هم لحاظ شده است ولی شرکت بیمه گر با این استدلال که تاریخ ابلاغ آیین نامه اجرایی ماده 3 قانون بیمه شخص ثالث مربوط به مرداد 96 می باشد و تاریخ تمدید بیمه نامه بنده مربوط به تیر 96 بوده است به بنده اعلام کردند که دیه شکستگی عضو شامل حال من نمی شود و فقط نقص عضو در صورت وجود و تایید پزشکی قانونی به من تعلق می گیرد. می خواستم بدونم که آیا این مورد صحت دارد؟ با توجه به این که بنده در تصادف، راننده وسیله نقلیه بوده و دچار شکستگی ترقوه و شکستگی سر شده ام و مسلما این موارد نقص عضو محسوب نمی شود
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

تمامی قوانین از زمانی که توسط رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ میشود جاری است

آیین نامه های اجرایی نحوه اجرای قانون را تشریح میکنند بنابراین کلیه تصادفاتی که بعد از اردیبهشت95 صورت بگیرد با قانون جدید بررسی میشود

برقرار باشید