در شرکت بیمه توسط (870 امتیاز)
برای یکی از نمایندگی های بیمه آسیا سر رسید و تقویم رومیزی چاپ کردیم حالا در پرداخت هزینه آن عاجز است جالب اینجاست که بانک صادرات هم کل ساختمان نمایندگی را به جای طلب خود مصادره کرده است. چه جوری می تونیم طلب مان را زنده کنیم؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام ... نمایندگی بیمه از شرکت بیمه گر طرف قرداد خود بابت بیمه نامه های صادره کارمزد دریافت مینماید. لکن شما در ابتدا میتوانید با ارائه اسناد و مدارک و اثبات ادعای خود در امورنمایندگان آنشرکت نسبت به کسر طلب خود از کارمزد نماینده اقدام نمائید. و یا اینکه با تنظیم اظهارنامه رسمی طلب خود را بصورت قانونی به وی اعلام و مهلت مقرر کنید . راهکار سوم اینکه میتوانید با تنظیم دادخواست و اخذ رای محکومیت ایشان نسبت به توقیف کارکزد نماینده و وصول طلب خود اقدام کنید.