در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

با سلام

 بنده کپی قرداد کار دارم که روی آن مهر اصلی شرکت خورده با کپی امضاء مدیر عامل ،(باحقوق 3 میلیون در ماه) ولی هییت تشخیص قرارداد را قبول نکرد و اصل قرارداد را خواست، کارفرما اصل را ارایه نکرد وعنوان نمود که قرارداد را خود ایشان درست کرده و مهر در دسترس بوده و زدن، و حقوق ایشان طبق لیست بیمه و پرداختها بر اساس پایه اداره کار است. هییت تشخیص  یک جلسه مجدد گذاشت تا هر دو طرف پیرینت حساب ارائه کنیم.

 الان بنده کپی برابر اصل قرارداد را بدست آوردم،آیا کپی برابر اصل دلیل محکمه پسند و قابل قبولی هست که ثابت کندحقوق بنده بیشتر از پایه هست؟ چون حقوق بنده را بسیار خرد خرد و کم پرداخت کرده اتد. و 15 ماه حقوق معوقه دارم بعلاوه دیگر مزایا پرداخت نشده.

 آیا در جلسه بعدی اگر آنرا ارایه کنم مشکلی پیش نمی آید از این لحاظ که چرا جلسه اول نیاوردید و اصلش را که داشتید برای کپی کردن را چرا ارایه نمیکنید؟

با سپاس از توجه شما

1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بهترین راهکار این است اگه مشکلی داشتید درخواست کارشناس خط وانگشت نگاری کنید که ادعای خود را اثبات نمایید