در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)

با سلام

بنده یکسال و سه ماه است که در درمانگاه شبانه روزی خصوصی ای با سمت مدیریت داخلی و با حقوق ماهیانه 600000 هزار تومان و ساعت کاری 3 ساعت صبح 3 ساعت شب و جمعا روزی 6 ساعت بدون هیچ گونه مرخصی و حضور حتی در روزهای تعطیل مشغول به کار هستم.

مدت ده ماه بدون قرار داد کار کردم و پس از آن را با قراردادی بین خودمان مشغول به ادامه کار بودم. در قرارداد نوشته شده بود که هزینه بیمه را باید خودم پرداخت کنم. اکنون درمانگاه واگذار شده است و علی رغم اینکه بنده تا آبان ماه 1397 قرارداد دارم کارفرمای جدید می گوید دیگر نیازی به مدیر داخلی ندارم.

سوال بنده است که:

  1.  آیا می توانم بابت عدم پرداخت بیمه، عیدی، سنوات، نداشتن مرخصی و حقوق کم شکایت کنم؟
  2.  آیا میتوانم درخصوص ده ماهی را که قرار داد نداشته ام را هم شکایت کنم؟

مدیر سایت :- در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.

سواال سوم : اینکه در قرارداد ذکر شده است بیمه به عهده خودم هست آیا اعتبار قانونی دارد؟ و دیگر کارفرما موظف نیست؟

سپاس

1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
بابت حقوق و مزایا می توانید شکایت کنید اما شکایت بابت مدت قبلی که قرارداد نداشتید نتیجه ای نخواهد داشت.