در دیه و بیمه خودرو توسط (190 امتیاز)
سلام

وقتتون بخیر

سال 94 تصادف کردم( عابر پیاده بودم و موتور بهم زد)
راننده موتور متولد سال 1380 هست و گواهینامه نداره و موتور فاقد بیمه هست.

پدر ایشون باید دیه رو پیداخت می کرد که به دلیل نداشتن هیچ مال و اموالی نداشت (طبق استعلام از راهنمایی رانندگی و بانک و ثبت اسناد).

سال 95 پس از تکمیل پرونده من تو دادگستری، گفته شد که بعد از 3 سا دیه شما پرد اخت میشه. اما چون فهمیدم دیه از طریق صندوق خسارت های بنی قابل دریافت هست، به تازگی برای دریافت دیه به صندوق خسارت های بدنی مراجعه کردم و اونجا پرسیدم این پرونده چقدر طول میکشه تا انجام بشه؟
گفتن دوماه بررسی این پرونده طول میکشه و اگر بهتون تعلق بگیره، مبلغ واریز میشه و اگر تعلق نگیره با دلیلش بهتون گفته میشه.

حالا میخوام بدونم که چطوری ممکنه بهم تعلق نگیره؟

اگر تعلق نگیره باید چیکار کنم؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

باتوجه به شرايط حادثه و تعهدات صندوق تامين خسارات بدني طبق ماده٢١ شخص ثالث مصةب٩٥ صندوق مًظف به برداخت خسارات به شما مي باشد و اگر مشكل خاصي وجود نداشته باشه زودتر از ٢ ماه پرداخت ميشه